Maži Helovino stebuklai





















Taigi kiek pavėluotai, bet kol baltas sniegas neužklojo laukų, noriu pasidalinti Helovinine žadėta sesija su mažaisiais modeliukais - Mante su Luknyte, Gustyte ir Armanduku :) Turbūt nereikia nei pasakot ką veikėm, viską pamatysite :) Žaidėm, smaginomės...,  buvo truputį baisu, bet tik truputį:) Pasirodo mūsų vaikų neišgąsdinsi, paskui vaikiukai vaišinosi mamų paruoštomis vaišėmis :) Visi laimingi, maloniai pavargę ir kiek purvini grįžome namo :) Dar kart dėkoju mamytėms - Laurai,Sandrai ir Gintarei už gerą nuotaiką, už pagalbą sesijos metu :) , Ačiū savininkams, Pageluvio - Kavinėje "Prie ežero" kad leido pasinaudoti aplinka :) Kaip visad laukiu naujų susitikimų ;) 

Komentarai

  1. Nuostabu ,nuostabu ! Labai puikios emocijos. Šaunuolė menininkė!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Daivute,labai labai suuuuper:) :):) Aciu ;) Mes taip pat visad laukiam nauju susitikimu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. dėkoju, Una Lune :) Laura, tikrai nėra už ką, be Jūsų čia nebūtų pusę to grožio :) tai pradėkime galvoti apie sekančią sesiją ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tobula, Daivute, aš sužavėta. Atsidūriau prieškario pasakoje, modeliukai nepakartojami, emocijos nesuvaidintos, tiesiog nuostabu. Šaunuoliai jūs visi. Dar ir dar kartą įsitikinu, Daivut, tavo talentu :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą