Sielos harmonija

DSC_7320
DSC_7288
DSC_7301
DSC_7304
DSC_7485
DSC_7489
DSC_7461
DSC_7395
DSC_7343
DSC_7450
DSC_7422
DSC_7414
DSC_7431
DSC_7464
DSC_7478
Šiandien pravėrė duris savęs tobulinimo studija Šiauliuose "Sielos harmonija" Atidarymo proga susirinko daug svečių, buvo pravedami nemokami pažintiniai jogos, dailės terapijos ir dailės saviraiškos užsiėmimai, bei aišku puikūs Ajuverdiniai ir Reiki masažai. Sveikata yra turtas.Proto ramybė yra laimė...joga yra kelias:)Sakoma, kad piešimas - tai pirmoji kalba, kurią mes išmokome.Meno terapija leidžia žmogui patirti kūrybos džiaugsmą, išlaisvina kūrybinę energiją, moko priimti save, įgyti naują patirtį, keisti požiūrį į problemas ..."Menas - tai veidrodis, kuriame kiekvienas mato save " J.Getė .Ajuverda - seniausias pasaulyje žinomas mokslas apie sveikatą ir gyvenimą.Ajuverdinis kūno masažas - unikali, plataus poveikio, galinga, atpalaiduojanti, tonizuojanti, valanti, jauninanti ir sveikatinanti procedūra,atliekama naudojant natūralius aliejus.Tai - kūno, proto ir sielos atgaiva.
Reiki(rei - universalioji gyvybingoji, ki - energija)perduodama per gydovo plaštakas. Energerinis masažas šalina įtampą, nerimą, atkuria energijų pusiausvyrą, pagerėja darbingumas, bendra savijauta. Sveiksta tiek dvasinis, tiek fizinis kūnas.Tiek daug žinomų ir nelabai... tiesų sužinojau šiandien, kuo dalinuosi ir su Jumis :)Pati jau žinau, kokių užsiėmimų norėčiau, belieka apsispręsti ir keliauti į studiją, kur laukia ramybė, jūra kvapų ir šiluma :)Ir dar pabaigai ...Po dvidešimties metų tu būsi labiau nusivylęs dėl to, ko nepadarei, nei dėl to ką padarei.Taigi atsikratyk pančių.Palik saugų uostą. Pagauk palankų vėją.Tyrinėk.Svajok.Atrask... Geros ateinančios savaitės :)

Komentarai

  1. echhh fainai kai yra ką veikti ir kaip sielą gydyti;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai ačiū, kad nepaisydama įvairių trukdžių, atvykai, nepabijojai lietaus ir neišsigandai automobilių :-) Gaila, kad nepavyko ilgiau pabendrauti, bet būtinai kviečiu tave patogiu tau laiku ateiti ir išbandyti mūsų siūlomus užsiėmimus! Dovana tau - nemokamas veido masažas ir Reiki energinis masažas:-)
    Ačiū už gražias nuotraukas ir už tai, kad
    skleidi apie mus žinią:-)
    Indra

    AtsakytiPanaikinti
  3. dėkui už dovanas, dovana jau ten pabūti ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą