Violet dream

violet dream violet dream violet dream violet dream violet dream violet dream violet dream "Yra žmonės… Yra žmonės – Gėlės. Su jais reikia būti atsargiems: prižiūrėti ir saugoti, nes jie trapūs ir pažeidžiami. Tačiau tas trapumas yra žavus – jie leidžia rūpintis savimi, ir besirūpinantys pasijunta stipriais. Yra žmonės – Vėjai. Šiandien čia, rytoj ten: nieko pastovaus, tik besikeičiančios pramogos… Jie niekur ilgai neužtrunka. Yra žmonės – Žali Slėniai. Su jais lengva ir ramu, su jais pamirštame savo sunkumus ir nurimstame. O ramybėje ir atsakymus kartais pamatome. Yra žmonės – Bibliotekos. Iš jų visada yra ko pasimokyti, atverti sau naujus žinių horizontus… Yra žmonės – Labirintai. Jie nenuspėjami: niekada nežinai, kas laukia už posūkio ir kur nuves bendravimas su jais. Ir kuo sunkesnė mįslė, tuo įdomesnis jos įminimo procesas… Yra žmonės – Fejerverkai. Jų temperamentas trykšte trykšta, jie dovanoja šventės ir begalinio karnavalo pojūtį – kol pakaks jėgų… Yra žmonės – Granitai. Su jais saugu – gali būti tikras, kad nieko nenutiks. Patikimi: į juos gali atsiremti sunkią akimirką. Yra žmonės – Bedugnės. Žinai, kad blogai baigsis, bet taip ir traukia žvilgtelėti už ribos ir prisiliesti prie nežinomybės… O yra žmonės – Briliantai. Tu žiūri į jį. Ir kaskart atsiveria ir sužvilga vis nauja savybė. O tu tiesiog žiūri ir žaviesi… " P.S.... žibuoklių ir pavasario užburtas parkas, ramybė... akimirkos, kurias labai vertinu :) linkėjimai Tau Ingute :) už šukuoseną dėkojam kirpyklos "Bella" , meistrėms :)

Komentarai

  1. Nieko nėra smagiau už gerai praleistą laiką , kai jauti , kad niekur nereikia skubėti :)Kai visas laikas buvo tik mūsų, žibuoklės mūsų , arbatėlė mūsų, ir net miško keliukai bei vaikystės namai - mūsų :)
    Nuoširdžiai ačiū !!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkoti turėčiau ir aš:) Labai džiaugiuosi, kad pirmas mūsų susitikimas fotosesijoje, nebuvo paskutinis..., o išaugo į gražią draugystę :)Labai branginu Tavo draugiją:)Ačiū, kad mane išklausai...Laukiu puodeliui arbatos :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą