XXI amžiaus piratai

XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai XXI amziaus piratai Su geriausiais linkėjimais gražiai piratų šeimynai:) Iki sekančių malonių ;) Modeliai - Gintarė, Gabija, Gustė, mažasis Adomėlis ir Artūras

Komentarai

  1. labai dažnai darbuose pastebiu kitų fotografų idėjas...kaip dėstytoja, manau galėtumėte ir kažką pateikti įdomesnio ir labiau savito.

    AtsakytiPanaikinti
  2. gerbiamoji Uoga, visų pirma ačiū už dėmesį :)aišku būtų smalsu pamatyti, kieno gi darbą nukopijavau...? fotografuoju tikrai ne pirmus metus ir turiu savo "stilių ir braižą", ši fotosesija įvyko visiškai spontaniškai, nemanau kad emocijas galima nukopijuoti...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Uogai:
    Jus taip pat galetumete pateikti kazka naujo ir savito, nes sitame bloge http://photoug.blogspot.com/2011_06_01_archive.html visu fotosesiju idejos senai matytos ir niekuo nestebina. Kritikuoti galim ateit kiekvienas, bet pagirti ir pasidziaugti kito geru darbu- per daug sudetinga :)))
    Gerbiama Daiva, jei jau sulauket tokio komentaro, vadinasi fotosesija labiau nei vykusi:))))

    AtsakytiPanaikinti
  4. dėkoju, Inga, už komentarą :) savo darbus vertinti, būtų nekuklu, žinau viena, kad tai ką darau man patinka, manau ir daugeliui iš mano klientų patiko rezultatas, bet pasaulis margas, visiems patikti ir įtikti neįmanoma...visiems geros dienos :), toks gražus metas, nusišypsom ir pirmyn su fotoaparatais naujų vėjų ir idėjų gaudyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. "Gerbiamoji" Uoga.. Nagelius patausokit,nenusigrauzkit tik is pavydo.. Savo darbus ziurekites..Mes galime irgi supuole pakritikuoti,yra ka,tikrai..

    Galiu tik is savo puses parasyti,kad si fotosesija buvo labai spontaniska :) Vykome i jubilieju temini,tad is vakaro issinuomave drabuzelius,papraseme Daivos iamzinti mus :)Tiesiog paskambinome greit ir papraseme:)

    Daivos darbus be galo mylime-ji mums nepakeiciama!!:D Per 3m-neradome nieko geresnio! :)
    Sekmes Jums Daivute! Ir kuo maziau pavyduoliu ;))

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą