Pirmasis blogo Gimtadienis :)

8 vestuvės :)
vestuvės :)
8 krikštynos :)
krikštynos :)
ir daug fotosesijų :)
vaikai, kūdikėliai :)
moterys, merginos :)
Ilgai galvojau, kaip švęsiu pirmąjį blogiuko Gimtadienį, norisi tiek daug pasakyti, padėkoti visiems visiems, mažiems ir dideliems modeliams :) Rinkdama šias fotografijas galvojau apie Jus, esu be galo dėkinga už tas emocijas , kurias patiriu būdama su Jumis... ir dabar šypsausi :)Be Jūsų nebūtų tiek fotografijų :)
Labai noriu pateisinti Jūsų lūkesčius...Tai gi, iki malonių susitikimų :)Aš Jus myliu ir apkabinu :)Didesnio formato šios fotografijos yra čia

Komentarai

  1. Sveikinimai rašančiai ir pasidalinančiai ;) Gera užsukti, tik naujos blogo spalvos mano kompiuteryje tokios netyškios.... Paklausk kitų, gal čia tik mano akys nusilpusios (aš apie tekstą). P.S. nesustok rašyt, net jeigu niekas neskaitytų... Būk atvira, nuoširdi ir viskas sugrįš su kaupu, pamatysi

    AtsakytiPanaikinti
  2. Su gimtadieniu. Vieneri metai, daug šilumos, spalvų. Lai tavo blogas ir toliau pulsuos gera energija. Su ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkui merginos už gražius palinkėjimus, rašyti man gal kiek nelabai sekasi, nesu iškalbinga, bet niekad nevėlu pradėti :)Dėl spalvų reiks paklausti, pas mane viskas kaip ir ok, tik blogo pavadinimą gal reiktų paryškinti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Daivut,
    Didžiausi sveikinimai švenčiant tokį gražutį mažutį , tačiau juk pirmąjį gimtadienį. Tikiu, ir labai linkiu, kad jis bus ir -imtas, ir -nioliktas, ir t.t. Linkiu spalvų, emocijų bei jausmo fografijose !
    P.s. Spalvos bloge ir man vos iziurimos, taciau kokios tulpes, mmmmmmmmmmmmm.......:))))))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dėkui Ingute už palinkėjimus, reiks keisti vėl spalvas :) O toks glėbys tulpių ilgam liks atmintyje :)Dėkui Tau :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Daiva, su pirmuoju dienoraščio gimtadieniu. Linkime, kad vvisuomet būtų besidžiaugiančių Tavimi ir Tavo kūryba. Kad dar labiau įsimylėtum fotografiją, nes mėgdamas tai, ką daro, žmogus pasiekia tobulumą. Su!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dėkui merginos už gražų palinkėjimą :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Oho, jau metukai! O gal sakyti tik metukai. Atrodo nedaug, o tiek daug padaryta!!! Saunu! Sveikinu ir linkiu toliau gyvuoti, toboleti, stebinti ir sustabdyti kuo daugiau musu graziausiu gyvenimo akimirku :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Aurelija ačiū :)Laukiu sugrįžtančių juk žinai :):)Bučkis Medutei:)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Daivučiuk,
    sveikinu tave su vienerių kūrybinio darbo metų sukaktimi. Kasdien apsilankau tavo svetainėje, pasidžiaugiu naujomis tavo fotografijomis, įdomiais ieškojimais, nuostabiu tavo sugebėjimu pagauti akimirkos žavesį.Linkiu tau sveikatos, kad ilgai galėtum dirbti, įkvėpimo,kad galėtum mus džiuginti ir toliau, meilės, kad norėtųsi kurti...

    AtsakytiPanaikinti
  11. ačiū mieloji, sveikinimus pasiimu, beliks visus pavaišinti :)Koks Gimtadienis be torto ;)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Sveikinu, Daivute, Tave ir Tavo dienoraštį :) Pasakysiu, kodėl aš čia užsuku - čia pasaulis toks gražus, spalvingas ir nuoširdus ! Ačiū Tau už tiek gerų emocijų, kuriomis pasidalini .

    AtsakytiPanaikinti
  13. Giedre dėkui :) Malonu, kad ir Tu randi sau kažką mielo, šviesaus :)

    AtsakytiPanaikinti
  14. SU GIMIMO DIENA,
    SU GIMIMO DIENA,
    SU GIMIMO,SU GIMIMO
    SU GIMIMO DIENAAAAAAAAAAAA ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą