Ten , kur norisi sugrįžti :)

ten, kur norisi sugrįžti :)
ten, kur norisi sugrįžti :)
dar praeitą savaitę buvau su puikia kompanija pajūrį, važiavom net tik darbo reikalais... :) Prie jūros galėčiau matyt gyventi, ten atsigaunu..., o to paskutiniu metu labai reikia :)Rasti draugų šiais laikais labai sunku, tai reiškia esu labai laiminga, nes paskutiniu metu mano kelyje atsirado Ingutė, pirmą kart , kaip modelis.., o dabar nei dienos nepraleidžiam nepakalbėdamos :)Kad ir ta kelionė, pietus restorane..., ypatingai paruoštos kepenėlės, daug įspūdžių ;) Galvojau, kad tokių žmonių nebėra, kurie besąlygiškai, nieko atgal nereikalaudami duoda...turiu mokytis, daug daug dar gyvenime :)O svarbiausia branginti, kas ateina, kai visai to nesitiki... Geros savaitės Tau Ingut ir visiems , visiems :)
Bookmark and Share

Komentarai

  1. Daivut,tegul užtenka laiko bent kartą per savaitę aplankyti draugus jų namuose ir paglostyti jų kates, jei jos neprieštarauja.
    Tegul užtenka laiko palaistyti gėles ir uždegti žvakes namuose, kai į svečius ateina seni draugai.
    Tegul užtenka laiko perskaityti bent vieną puslapį geros knygos vakare.
    Tegul visada užtenka laiko pakelti akis į dangų.
    Išgerti rytinės kavos.
    Perklausyti bent vieną dainą, kuri atima protą ir gražina sparnus.
    Be galo tau aciu !

    AtsakytiPanaikinti
  2. ...kokie gražūs žodžiai :) katės tikrai neprieštarauja..., lauksim svečiuose ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kokie nuostabūs palinkėjimai :) Jūra, draugai, smėlis, saulė, vasara - tai mažos smulkmenos, kurios mus daro laimingais ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ir išskirtinis įvykis, kai galima pamatyt darbų autorę jos pačios blog'e :)) Nepažinau ir galvojau :"O kas ta mergina?" :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. sveika Giedre, labiausiai aišku patiko ta dalis , kad nepažinai :):):) o pasirodyti reikia, ir pasidžiaugti.., jei tik turi kuo ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą