Rimantė su savo mamytėm :):):)

R&R&I
R&R&I
R&R&I
R&R&I
R&R&I
sugalvojau sau terapija, kadangi dabar sergu...prisiminti ką fotografavau, aišku pirmoje vietoje seniai žadėta ir neparodyta Rimantė su su savo mamytėm, trys aprangos kolekcijos, šiandien pirmoji :) Nežinau ar sutikau daugiau mamų(na neveltui dvi), kurios taip atidžiai rinkosi pagal temas aprangėles, na be Medutės :):):)Šypsojausi fotografuodama, šypsausi dabar prisimindama...Labai Jūsų pasiilgau :)

Komentarai

  1. Labai smagu matyti toki galutini rezultata , Daivut ! Be taves mes niekaip , niekur, nei su kuo, niekada :)))) Labai labai tau aciu !

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nežinau kaip Jums, bet man šis ruduo ypatingas. Negaliu net paaiškinti kuom, tiesiog širdis trykšta džiaugsmu... Gal todėl, kad matau savo spinduliuką - dukrytę, tokią nuostabią, tokią ypatingą, tokią tokią... Gal todėl, kad šis ruduo pirmas mano išsvajotam sūnui... Gal todėl, kad šalia dukros pati nuostabia Krikšto mama... Gal todėl, kad savo gyvenimo kelyje sutikau tave, Daivut... O galiausiai koks skirtumas kodėl. Svarbiausia, jog Jūs visi visi esate šalia manęs ir leidžiate džiaugtis gyvenimu kartu.
    Ačiūūūūūū !!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sakes kaip graziai...Net susigraudinau ..Esu dekinga likimui, kad jus abi turiu :)))))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ingut, Rita... radus, ar naujai atradus, reikia tvirtai laikyti :):):)Trys jau jėga ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą