Raudona nuotaika :)

raudona nuotaika
raudona nuotaika

...pražydo mano Ingutė, labai smagu matyti ją tokią visą švytinčią, pakilios aguoninės nuotaikos:) Labai džiaugiuosi Tavo pasiekimais, pokyčiais :) Tegu spalvos niekad nepalieka Tavęs :) Myliu ir jau pasiilgau :)*

Komentarai

  1. O as jau ilgiuosi ir vis dar pavydziu Ingutes garbanu :)))
    Kazin kokia plaukuosena reikia susigalvot ir ka papirkt, kad ta fotosesija laimet :))))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kadangi dėmesio stoka nesiskundžiu, labai nemėgstu lieti jausmų viešoje erdvėje. Bet šiandien vieno labai ypatingo žmogučio prašymu darau išimtį. Daivut , prieš gerą pusmetį tu man pasakei auksinius žodžius, kuriuos giliai pasidėjau širdyje- "tikri draugai dėmesio nereikalauja, jie jo nusipelno arba ne". Be galo branginu tave,šiltai besišypsančią, nuoširdžiai besijuokiančią, atidžiai išklausiančią. Ačiū tau labai už didelius darbus, ir už kiekvieną smulkmeną. Ačiū , kad buvai šalia ir tada, ir dabar , kai likimas pagaliau ir man šypsosi. Taip, tu visiškai teisi- tai mano laikas, kai jaučiuosi super ,kai energija liejasi per kraštus, kai nesėkmės, ligos ir visa, kas nereikalinga pasitraukė. Ačiū Dievui, kad viskas susidėliojo taip, kad geriau nei būti negali :)
    p.s. sekanti sesija pas mus namie, įkurtuvių proga :) Labai lauksim atvažiuojant , mylim, bučiuojam ir labai labai apkabinam :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. O Giedružei aš siunčiu atskirą didelį bučkį ir dėkoju už palaikymą visame kame. Garbanos grįš, kada nors :))))))))))))
    Gaila, kad Daivutė nepaperkama, todėl teks tikėtis kalėdinio stebuklo ir fortūnos, konkursui laimėti. Labai laikysiu už tave Giedrut kumsčiukus :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai smagu rasti susitikusias dvi draugutes :):):) Giedre, jau vien dalyvavimas - pusė pergalės ir aišku tikėjimas ja:)
    Ingute, aš irgi tikrai nemėgstų lieti emocijų internete, visų pirma noriu padėkoti, kad tu atsiradai mano gyvenime, jį pamačiau visai kitokį, gal šiltesnį, kartais per darbų gausa nebemačiau tikrųjų vertybių ..., taip, kad draugystė, turbūt kaip dovana, kurią gavau , kai visiškai to nesitikėjau, puikiai prisimenu mūsų pirmąją sesiją - žiemos vėjuose su glėbiu tulpių, su gražia užgimusia viltimi Tavyje:) ačiū Tau, labai branginu ir myliu Tave ir tavo gražią šeimynėlę:) Linkėjimai Jums visiems:)* O jau įkurtuvių kaip laukiu, bet gal su Kalėdom ir jos ateis:)Na ir prirašiau..., galėčiau dar daugiau turbūt, bet manau žodžiais nereikia per daug mėtytis, geriau tiesiog jausti kaip yra iš tikro:)Žydėk, tikėk ir dek lyg ta aguona laukuose, bučkis:)
    P.S čia visom savo draugėm(jei netyčia užsuktų pasisžvalgyti), su kuriomis kiek nutolau, myliu Jus ir taip dažnai Jus visas prisimenu, tikiuosi, kad tikra draugystė atlaiko išsiskyrimus ir susitikusios bendrausim kaip, kad neprabėgo, ai gal net neįvardinsiu kiek metų..:)
    Ramaus ir jaukaus vakaro visoms :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nors as cia kaip ie ne prie ko, bet jus mane graudinat ... Skystoka as siandien :)))

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą